Herroepingsrecht:

Belangrijk:  Wij zorgen er altijd voor dat uw bestelling optijd wordt verwerkt. Echter kan het voorkomen dat door drukte of overmacht bij onze logistieke partner het leveren van uw bestelling langer duurt.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@wijnwinkelenzo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@wijnwinkelenzo.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Verzend optiesLevertijd indicatieKosten
PostNL NederlandLevertijd: 1 – 2 werkdagen7,95
Regio bezorging*Levertijd: 1 – 2 werkdagenGratis
AfhalenOp afspraakGratis
Gratis verzending NL **Levertijd: 1-2 werkdagenGratis 

*Regio bezorging geldig voor aansluitende gemeenten regio Alphen a/d Rijn en regio duin- en bollenstreek.

**Gratis verzending in Nederland bij een orderwaarde hoger dan 75 euro.

2
Back to Top

Producten zoeken

Product is toegevoegd aan je winkelmand